Pitesti Berlin transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Pitesti Berlin Germania  la adresa.

Transport persoane Pitesti Berlin

 

Transport persoane Pitesti Berlin – Specializati in transport international de persoane, Piatra Neamt Berlin detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

 

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Pitesti Berlin – zilnic la adresa!

Plecarea din Pitesti de la autogara orientativ ora 7.

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Pitesti Germania

Curse rapide Pitesti Berlin direct LA DESTINATIE!!

Berlin Pitesti  transport persoane

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Transport persoane Pitesti Berlin

Pretul biletului Pitesti Berlin ,

variază funcție de adresa solicitată. In prețul călătoriei, am inclus 40 kg bagaj,

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara

2. Oferim transport persoane cu plecare in fiecare zi

,3. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Pitesti Berlin la adresa zilnic

Orasul Berlin apartine stat Berlin si districtul Berlin..Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.Detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Transport persoane Pitesti Germania la adresa

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari