Pitesti Flensburg transport persoane Germania la adresa

Transport persoane Pitesti Flensburg Germania  la adresa

Transport persoane Pitesti FlensburgSpecializati in transport persoane Pitesti Flensburg,detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Plecari din Germania catre Pitesti cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi.

Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

Curse autocar  Pitesti Flensburg –

 fiecare zi  la adresa!

Curse rapide Pitesti Flensburg direct LA DESTINATIE!!!

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  Pitesti Flensburg sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje..Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse  microbuz Pitesti Flensburg

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara

2. Oferim persoane Pitesti Flensburg cu plecare  in fiecare zi

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

4.Transport persoane Pitesti Flensburg  prin Alex Euro Tour

Transport persoane Pitesti Flensburg

Orasul Flensburg apartine stat Schleswig-Holstein si districtul Flensburg.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 Rezervari

0762280240  0756833674

Transport persoane Pitesti Germania la adresa

Plecarea din Pitesti de la autogara orientativ ora 7.

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Pitesti Germania