Pitesti Hagen transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Pitesti Hagen Germania  la adresa.

Transport persoane Pitesti Hagen

 

Pitesti Hagen transport persoane – Specializati in transport international de persoane, Pitesti Hagen detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

.Curse autocar Pitesti Hagen

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Program plecari – autocare si microbuze Pitesti – Germania

cursa autocar-plecari din Piatra Neamt:zilnic-orientativ ora 7

Transport persoane Pitesti Hagen

*.Curse microbuze Pitesti Hagen

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara

2. Oferim transport persoane cu plecare  in fiecare zi

3. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 Transport persoane Pitesti Hagen-la adresa

 Hagen este un oraș în landul Renania de Nord-Westfalia, Germania.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.Calatoriti cu noi pe ruta Germania Romania cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Germania persoanele se preiau de la domiciliu si se transporta rapid in siguranta si confort in Romania la adresa dorita.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA cu plecari saptamanale.

Plecarea din Pitesti de la autogara orientativ ora 7.

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Pitesti Germania

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240


Rezervari

 

Transport persoane Pitesti Germania la adresa 

 

   http://www.alexeurotour.ro