Pitesti Mainz Germania transport persoane la adresa

Transport persoane Pitesti Mainz Germania  la adresa zilnic

Transport persoane Pitesti Mainz – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Va multumim ca ne-ati ales! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul transportului rutier de persoane. Responsabilitatea face diferenta! Va oferim cele mai bune servicii de transport persoane

Pitesti Mainz Germania transport persoane

Curse autocar / microbuz Pitesti Mainzin fiecare zi

Curse rapide Pitesti Mainz  la adresa!

Mainz Pitesti transport persoane de la adresa

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

AlexEuroTour va ofera servicii de transport persoane Pitesti Germania la preturi rezonabile

. Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Pitesti Germania , te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Germania la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite..

Transport persoane Pitesti Mainz la adresa

Orasul Mainz apartine stat Rheinland-Pfalz.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Pitesti Mainz Germania, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

Plecarea din Pitesti de la autogara orientativ ora 7.

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Pitesti Germania

0756-833-674

0762-280-240


Rezervari

sau pe www.alexeurotour.ro