Resita Mannheim transport persoane

Transport persoane Resita Mannheim Romania Germania si retur la adresa

Resita Mannheim transport persoane. Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 transport persoane Resita Mannheim

Curse autocar / microbuz Resita Mannheim –  in fiecare zi tur-retur 

Curse rapide Resita Mannheim direct la adresa

 

 

Bilete autocar/microbuz Resita Mannheim

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Avantaje curse autocar Resita Mannheim-Romania Germania

1. Oferim transport autocar si microbuz Resita Mannheim ,si din alte orase din tara

2. Oferim transport persoane la adresa Resita Mannheim cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur

!3.transport persoane si retur Resita Mannheim cu autocare moderne

 Transport persoane Resita Mannheim tur retur

Mannheim este un oraș în sud-vestul Germaniei (landul Baden-Württemberg), situat la vărsarea râului Neckar în fluviul Rin.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Resita Mannheim

Plecari Resita Mannheim cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Resita Mannheim, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari