Roman Leverkusen transport persoane Germania

Transport persoane Roman Leverkusen Germania la adresa si retur

AlexEurTour asigura transport persoane Roman Leverkusen la preturi excelente, conditii de siguranta, calitate si desigur confort.In pretul biletului mai aveti inclus 40 kg bagaj si alte bonusuri. .Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.
Transportul de persoane are un  maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie .

 

Transport persoane Roman Leverkusen

Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Roman Leverkusen Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Gara ora 11.00

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi  inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Roman Leverkusen

Program autocare si microbuze Roman Leverkusen

– plecari din Roman: zilnic

Transport persoane Leverkusen Roman cu preluare de la domiciliu

AlexEurTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate maxima. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Leverkusen Roman cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Leverkusen persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Roman.Leverkusen este un oraș în landul Renania de Nord-WestfaliaGermania

Program autocare si microbuze Leverkusen Roman

– plecari din Leverkusen:zilnic

Bilet autocar/microbuz Roman Leverkusen si Leverkusen Roman

Pretul biletului Roman Leverkusen sau Leverkusen Roman este de 120 euro de persoana
Reduceri bilete autocar: se aplica reduceri pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar si pentru copii,intre 1-10 ani
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Romania Leverkusen pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE

Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Romania Leverkusen
: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Roman Leverkusen si Leverkusen Roman este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Roman Leverkusen si Leverkusen Roman
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.

 

Telefon Rezervari

0762280240  0756833674 si pe http://www.alexeurotour.ro