Roman Alsfeld Germania transport persoane la adresa

Transport persoane Roman Alsfeld Germania si retur,

Transport persoane Roman Alsfeld

 

Transport persoane Roman Alsfeld – Specializati in transport international de persoane, Roman Alsfeld  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz  – zilnic la adresa!

Curse rapide  direct LA DESTINATIE!!

Roman Alsfeld.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Transport persoane Roman Alsfeld

Alsfeld Roman transport persoane de la adresa

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara

2. Oferim transport persoane cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur

,3. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane  Alsfeld Germania la adresa zilnic

Orasul Alsfeld apartine stat Hessen, judet Gießen si districtul Vogelsbergkreis…Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.Detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

 

Roman Alsfeld Germania

Pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Germania, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

 

Rezervari