Roman Ingolstadt transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Roman Ingolstadt Germania  la adresa

Transport persoane Roman Ingolstadt

Specializati in transport persoane Roman Ingolstadt detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz  – in fiecare zi

Curse rapide  direct tur-retur la adresa!

Roman Ingolstadt

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Transport persoane Roman Ingolstadt Ingolstadt Roman transport persoane de la adresa

1. Oferim transport persoane  cu autocar si microbuz

2. Oferim transport persoane  cu plecare in fiecare zi

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Roman Ingolstadt la adresa zilnic tur retur

Ingolstadt este un oraș din regiunea administrativă Bavaria Superioară,,.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Roman Germania transport persoane si retur la adresa zilnic


Autocare moderne

Bagaj de 45 kg

Acces wifi

Transportul persoanelor in Germania se face direct la adresa dorita!
Alex Euro Tour pune la dispozitia tuturor turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu curse zilnice pe ruta Roman Germania!

 

Pentru mai multe detalii despre transport persoane Transport persoane Roman Ingolstadt Germania  la adresa  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon sau ne mai puteti scrie si pe adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari