Roman Koblenz transport persoane Germania la adresa

Transport persoane Roman Koblenz la adresa Germania si retur

AlexEuroTour ofera servicii de transport persoane Roman Koblenz la adresa.

Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Transport persoane Roman Koblenz

Transport persoane Roman Koblenz

Orasul Koblenz apartine stat Rheinland-Pfalz, judet Koblenz si districtul Koblenz

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Roman(Romania) spre Koblenz (Germania)zilnic la adresa. Puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

Koblenz Roman transport persoane la adresa

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur,

Curse rapide,LA ADRESA, in Koblenz -Germania ,zilnic cu Alex Euro Tour!

 

Calatoriti cu Alex Eurotour din majoritatea judetelor ( oraselor ) Romaniei :

Braila,Galati,Tecuci,Constanta,Slobozia,Giurgiu,Vaslui,Barlad,Husi,Bacau,Comanesti,Onesti,Moinesti,Onesti,Bucuresti,Ploiesti,Campina,Buzau,RamnicuSarat,Brasov,Deva,Hunedoara,AlbaIulia,Sebes,Sibiu,Focsani,Marasesti,Adjud,PiatraNeamt,TarguNeamt,Roman,Botosani,Dorohoi,Iasi,Pascani,Harlau,Falticeni,Radauti,GuraHumorului,Suceava,Cluj,Oradea,Huedin,Turda,Oradea,Alesd,Targu Mures,Reghin,Ludus,Iernut,Toplita,Borsec,etc

 

Transportul calatorilor este cu autocarul,dar si cu microbuzul,parcul nostru auto fiind dotat cu masini bune dar si cu soferi profesionisti cu o vasta experienta pe traseele Roman Romania- Germania.Cursele de autocar Roman-Koblenz sunt curse de linie . Puteti sa ajungeti direct la adresa dorita in Germania, din Romania plecam din statii fixe.

Pentru mai multe detalii si rezervari va rugam sa ne contactati la oricare din numerele noastre de telefon

0756833674 – 0762280240

si pe www.alexeurotour.ro

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise