Roman Landshut transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Roman Landshut Germania  la adresa

Transport persoane Roman Landshut – Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Roman Landshut transport persoane

Curse autocar / microbuz  –  in fiecare zi tur-retur 

Curse rapide  direct la adresa!

Roman Landshut

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 5% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Landshut Roman transport persoane de la adresa

1. Oferim transport persoane  cu autocar si microbuz  din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Curse autocar Roman Landshut

Orasul Landshut apartine stat Bayern, judet Niederbayern si districtul Landshut.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate

Rezervari

0756833674 –

0762280240

si pe http://www.alexeurotour.ro