Roman Nurnberg transport persoane Germania la adresa

Transport persoane Roman Nurnberg si retur la adresa

Transport persoane Roman Nurnberg

  Roman Nurnberg transport persoane – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz \ – in fiecare zi tur-retur la adresa!

Curse rapide  direct LA DESTINATIE!!!

 

Roman Nurnberg

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete

.Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Nurnberg Roman transport persoane de la adresa

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare in fiecare zi ,

3.transport persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze moderne 4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Roman Nurnberg

Nürnberg este un oraș din Franconia Mijlocie, landul Bavaria, Germania,

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane

 

Telefon Rezervari

0762280240- 0756833674

.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile