Roman Rostok transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Roman  Rostok Germania la adresa si retur

AlexEurTour asigura transport persoane Roman  Rostok la preturi excelente, conditii de siguranta, calitate si desigur confort.In pretul biletului mai aveti inclus 40 kg bagaj si alte bonusuri. .Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.
Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie .

 

Transport persoane Roman Rostok

Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ) :

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Roman Rostok

Program autocare si microbuze Roman Rostok

– plecari din Roman Rostok : zilnic

Transport persoane Roman Rostock cu preluare de la domiciliu

AlexEurTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate maxima. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Rostok Roman cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Rostok persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Roman.Orasul Rostock apartine stat Mecklenburg-Vorpommern si districtul Rostock.

Program autocare si microbuze Rostok Roman

– plecari din Rostok Roman :zilnic

Bilet autocar/microbuz

Pretul biletului din  este de 120 euro de persoana
Reduceri bilete autocar: se aplica reduceri pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar si pentru copii,intre 1-10 ani
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Roman Rostok pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE

Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul
: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane din Roman la Rostok si Rostok Roman este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.

 

Telefon Rezervari

0762280240   0756833674 si pe http://www.alexeurotour.ro