Roman Steinfurt transport persoane Germania la adresa

Transport persoane Roman Steinfurt Germania la adresa

 

Transport persoane Roman Steinfurt

AlexEuroTour specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor, ofera servicii de transport persoane la adresa.

!Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra

 

!Program plecari – autocare si microbuze Roman – Germania

cursa autocar-plecari din Roman:zilnic-orientativ ora 10 de la gara

Microbuz Roman Steinfurt  – transport  persoane la adresa

 . In pretul biletului aveti inclus de asemenea bagaj de pana la 40kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina),... Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport  si , copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.  Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Roman Steinfurt se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.  Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente

Transport persoane Roman Steinfurt

 

Curse autocar Roman Steinfurt

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara

2. Oferim transport persoane   cu plecare  in fiecare zi

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 

Transport persoane Roman Steinfurt  zilnic,la adresa

Orasul Steinfurt apartine stat Nordrhein-Westfalen, judet Münster si districtul Steinfurt.. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise. AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA,ITALIA,OLANDA, Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Pentru mai multe detalii  despreTransport persoane Germania va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate.Transportul persoanelor in Germania se face direct la adresa dorita!
Alex Euro Tour pune la dispozitia tuturor turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu curse zilnice

 Rezervari

0756833674 –

0762280240

si pe http://www.alexeurotour.ro