Roman Worms transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Roman Worms Germania  la adresa zilnic

Transport persoane Roman Worms

Transport persoane Roman Worms– Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse microbuz Roman Worms – in fiecare zi

Curse rapide Roman Worms tur-retur la adresa!

 

Worms Roman transport persoane de la adresa

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,  In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Roman Worms

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare in fiecare zi ,

3.Transport Persoane  prin Alex Euro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi.

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Roman Worms

Orasul Worms apartine stat Rheinland-Pfalz, judet Rheinhessen-Pfalz si districtul Worms.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> Anglia

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatorii dus intors Germania Romania cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Germania persoanele se preiau de la domiciliu si se transporta rapid in siguranta si confort in Romania la adresa dorita.

Telefon Rezervari

0762280240- 0756833674