Sibiu Germania transport persoane la adresa

Transport persoane Sibiu-Germania la adresa.

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Sibiu Germania la adresa.  NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane Bacau Bratislava
Transport persoane Sibiu Germania

Plecare luni, joi, sambata, la ora 14:00 De la Petrom MC Donalds

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 20:30 La adresa.

Va oferim  pe timpul cursei o masa calda

Sibiu Germania

Asiguram transport persoane cu autocarul si microbuzul Sibiu Germania , calatoriti rapid si la adresa zilnic.Oferim cele mai moderne si profitabile servicii de transport persoane, astfel alaturi de noi beneficiati de curse Sibiu – Germania cu autocarul direct la destinatie in cele mai optime conditii de confort si siguranta.Autocarele si microbuzele  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

Asiguram ceea ce promitem !

Serviciile noastre de transport persoane sunt disponibile pentru toate persoanele. Cu plecari zilnice, confort sporit si access WIFI, clientii nostri sunt intotdeauna pe primul plan.. Multe persoane aleg Alexeurotour ca partener de transport persoane atat pentru a calatori in scopul locului de munca sau alaturi de prietenie si familie in vacanta.

Preluarile de persoane din Germania pentru Sibiu se fac de la adresa. Locul si ora plecarii pot varia. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie l la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact.

Curse zilnice Romania- Germania si Germania – Romania

–Adorf-Aachen-Augsburg- Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn- Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz- Dresden –Duren-Dusseldorf –Duisburg-Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-Fulda-Gottingen-Hof -Halle- Hannover-Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe–Leipzig–Leverkusen- Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim- Mainz-Nurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau- Pegnitz-Plauen-Potsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden -Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau-Ulm

Rezervari

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Sibiu Germania / Germania Sibiu va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0743-767-411

0756-833-674

0762-280-240