Suceava Germania transport persoane

Transport persoane Suceava Germania la adresa zilnic

0756833674   0762280240

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Germania este o republica federala alcătuită din 16 state numite Landuri . Capitala federală și cel mai mare oraș este Berlin Industria germană este una din cele mai dezvoltate din lume

 Ora exacta si locul de plecare va fi anuntata la rezervare.AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Suceava Germania , la adresa.

Transport persoane Suceava Germania

Plecare luni, joi, sambata, la ora 10:00

De la Autogara Centru

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 18:20

La adresa

120 Euro / Dus

Curse microbuz Suceava–Germania

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Transport Suceava Germania si transport Germania Suceava

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Oferim

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Opririre intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Bagaje

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

Suceava Germania

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.Republica Federală Germania  acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală.

Bilete de autocar – transport persoane Suceava Germania

, Calatoriti din Suceava in cele mai importante orase din Germania, cu cele mai moderne autocare si microbuze, in deplina siguranta si confort.Curse directe microbuz Suceava Germania

Plecari zilnice Suceava Germania la adresa

Va oferim un plus de experienta alaturi de echipa nostra si serviciile noastre:

Plecari zilnice

Totul in siguranta

Un plus de respect fata de calatori

Preturi corecte si calitative

Simplificam tot ce pare complicat

Bilete autocar Suceava Germania si Germania Suceava la preturi rezonabile

Germania este una dintre cele mai vizitate tari din Europa, fiind si cea mai mare putere economica ,oferind o gama variata de posibilitati multor persoane care ii trec granita.De asemenea Germania este una dintre cele mai vizitate tari de pe continent si din punct de vedere al turismului.

Transport persoane Germania Suceava de la adresa cu plecari zilnice

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.

Curse dus intors Suceava Germania cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Germania  persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Suceava Romania

Daca aveti orice intrebari privind transport persoane  va stam la dispozitie la orice ora la unul din numerele de telefon afisate mai jos De asemenea daca intampinati greutati in a va face o rezervare pentru traseul Suceava Germania si Germania Suceava si doriti consiliere sau daca aveti sugestii referitoare la activitatea noastra suntem in intampinarea dumneavoastra la apeland la unul din numerele afisate in pagina.

Cursa de transport cu autocarul Suceava in Germania

Punem foarte mare accent pe siguranta si confortul clientului nostru, de aceea va punem la dispozitie mijloace de transport moderne, clasificate 3-4 stele, dotate cu aer conditionattelevizor, scaune comode si rabatabilesistem wi-fi pe toata durata calatoriei.

  Plecari spre Germania cu microbuz din Suceava in fiecare zi .

Suceava  este municipiul de reședință al judetului cu acelasi nume, Bucovina, Romania Localitatea se află în sudul regiunii istorice Bucovina(cu excepția cartierului Burdujeni). Orașul este situat în Podisul Sucevei pe cursul raului cu acelasi nume, la 21 km distanță de vărsarea în Siret.Municipiul Suceava este unul dintre cele mai vechi și importante orașe ale României

Curse zilnice in si din orasele

–Adorf-Aachen-Augsburg- Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn- Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz- Dresden –Duren-Dusseldorf –Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-Fulda-Gottingen-Hof -Halle- Hannover-Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe–Leipzig–Leverkusen- Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim- Mainz-Nurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau- Pegnitz-Plauen-Potsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden –Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau-Ulm

Rezervari

0743-767-411

0756-833-674

0762-280-240

Va asteptam cu drag si
Va dorim Calatorie Placuta !