Targu Mures Germania transport persoane | Microbuz la adresa

Transport persoane Targu Mures Germania / Germania Targu Mures

Germania este imaginea frumosului și a diversității, este o țară unde civilizația, ordinea și curățenia poporului său se regăsește oriunde, începând cu autostrăzile sale largi, cu orașele splendide, cu munții și castelele sale, cu Rinul care o străbate, realizând un traseu de poveste...și cu multe altele.Dat fiind faptul ca este in Europa, nu ai nevoie de viza ca sa calatoresti in Germania. Poti calatori doar cu buletinul.

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Targu Mures Germania ,calatoriti rapid si la adresa.Autocarele si microbuzele  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Trebuie doar sa ne contactati si noi va oferim cea mai buna varianta.

Targu Mures Germania transport persoane

Plecare luni, joi, sambata, la ora 18:30

De la Autogara Voiajor

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 17:50

La adresa Solicitata

Locul si ora plecarii pot varia.

120 Euro / Dus

Atentie! Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere,.Târgu Mureş este municipiu reşedinţă de judeţ şi cel mai mare oraş din judetul Mures. Situat în zona central-nordică a României, pe ambele maluri ale cursului superior al raului Mures, oraşul are ca delimitare geografică râul Mureş şi dealul Corneşti.

.Pretul biletului

Targu Mures Germania si Germania Targu Mures este de  120 euro de persoana. Preluarile de persoane din Germania pentru Targu Mures se fac de la adresa.

Targu Mures Germania transport persoane

Masa gratuita la un restaurant de pe traseu

Rezervare rapida prin telefon

Bagaj de 45 kg

Germania Targu Mures.

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!Opririre intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Targu Mures Germania transport persoaneAvantaje transport cu microbuz

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

BagajeTargu Mures Germania transport persoane

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

Curse zilnice Romania- Germania si Germania – Romania

–Adorf-Aachen-Augsburg- Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn- Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz- Dresden –Duren-Dusseldorf –Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-Fulda-Gottingen-Hof -Halle- Hannover-Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe–Leipzig–Leverkusen- Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim- Mainz-Nurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau- Pegnitz-Plauen-Potsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden -Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau-Ulm

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Targu Mures Germania / Germania Targu Mures va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari

Va asteptam cu drag si
Va dorim Calatorie Placuta !

COMPANIE DE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA GERMANIA

Compania international de transport personae Alex Eurotour, in colaborare cu Aliseb Tours Romania, Romfour si Giltrans, efectueaza curse zilnice pe rute intre Romania si Germania la adresa, tur si retur, dar si catrealte 10 tari din Europa. Transportul este efectuat la adresa. In prețul biletului de călătorie, noi am introdus in mod gratui tsi transportul unui bagaj de pana la 50 kg. Suntem parteneri cu cea mai mare companie de transport persoane Romania Europa , cotata cu cele mai profesionale servicii de transport persoane si circuite turistice de vis.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240