Targu Neamt Berlin transport persoane |Microbuz la adresa

Transport persoane Targu Neamt Berlin Germania  la adresa.

—Berlin este un oras-stat, capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori si acoperind o suprafata de aproximativ 892 km².
Orasul Berlin este situat in estul Germaniei, la aproximativ la 70 km vest de granita cu Polonia, intr-o zona de teren mlastinoasa. Berlinul este in acelasi timp si unul din cele 16 landuri federale
Transport persoane Targu Neamt Berlin

Transport persoane Targu Neamt Berlin

– Specializati in transport international de persoane, Targu Neamt Berlin detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Targu Neamt Berlin – zilnic la adresa!

Curse rapide  direct LA DESTINATIE!!

Berlin Targu Neamt  transport persoane

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Transport persoane Targu Neamt Berlin

Pretul biletului Targu Neamt Berlin ,

variază funcție de adresa solicitată. In prețul călătoriei, am inclus 40 kg bagaj,.Targu Neamt Berlin Tur Retur

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara

2. Oferim transport persoane cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur

,3. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Targu Neamt Berlin la adresa zilnic

Orasul Targu Neamt este situat in nordul judetului Neamt, la o altitudine de 365 m, pe terasa raului Ozana, la intrarea in Depresiunea Neamtului. Orasul este strajuit de dealuri si culmi ce tin de Subcarpatii Moldovei ca: Culmea Plesu (culme submontana de 913 m) la nord, dealurile Movilelor (440 m), Humulesti (410 m) si Ocea la sud (400), si dealul Boistea (582 m) care inchide valea Ozanei la est.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.Detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari