Targu Neamt Coburg transport persoane Germania

Transport persoane Targu Neamt Coburg Germania  la adresa.

 

Transport persoane Targu Neamt Coburg

Transport persoane Targu Neamt Coburg – Specializati in transport international de persoane,   detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz   – zilnic la adresa!

Curse rapide Targu Neamt  Coburg direct LA DESTINATIE!!

Targu Neamt Coburg

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Coburg Targu Neamt transport persoane de la adresa

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur

,3. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 Transport persoane Targu Neamt Coburg

Coburg este un oraș în regiunea administrativă Franconia Superioară.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.Detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Targu Neamt Germania si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Germania la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite.

 

Statie imbarcare  si ora de plecare

Autogara Targu Neamt; orientativ Ora 13.00;

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari