Targu Neamt Dresden Germania transport persoane la adresa

Transport persoane Targu Neamt Dresden Germania la adresa si retur

Transport persoane Targu Neamt Dresden – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Targu Neamt Dresden

Curse autocar / microbuz – in fiecare zi

Curse rapide tur-retur la adresa!!

 

 transport persoane de la adresa

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Targu Neamt Dresden

1. Oferim transport persoane  cu autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur!

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Targu Neamt Dresden

Dresda este un oraș din Germania capitala landului federal Saxonia.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Calitate,rapiditate,siguranta

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari