Targu Neamt Hagen transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Targu Neamt Hagen Germania  la adresa.

Transport persoane Targu Neamt Hagen

 

Targu Neamt Hagen transport persoane – Specializati in transport international de persoane, Targu Neamt Hagen detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

.Curse autocar Targu Neamt Hagen

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Program plecari – autocare si microbuze Targu Neamt – Germania

cursa nr.1– plecari din BRAILA: luni-joi-sambata de la gara la ora 05.00

cursa autocar-plecari din Targu Neamt: zilnic-orientativ ora 12 de la sediu

Transport persoane Targu Neamt Hagen

*.Curse microbuze Targu Neamt Hagen

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara

2. Oferim transport persoane cu plecare  in fiecare zi  tur – retur,

3. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 Transport persoane Targu Neamt Hagen-la adresa

 Hagen este un oraș în landul Renania de Nord-Westfalia, Germania.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.Calatoriti cu noi pe ruta Germania Romania cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Germania persoanele se preiau de la domociliu si se transporta rapid in siguranta si confort in Romania la adresa dorita.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

  Rezervari

0762280240 – 0756833674 si pe http://www.alexeurotour.ro