Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Targu Neamt Mainz transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Targu Neamt Mainz Germania  la adresa zilnic

Transport persoane Piatra Neamt MainzTransport persoane Targu Neamt Mainz – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Targu Neamt Mainzin fiecare zi

Curse rapide Targu Neamt Mainz tur-retur la adresa!

Mainz Targu Neamt transport persoane de la adresa

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Targu Neamt Mainz

1. Oferim transport persoane Targu Neamt Mainz cu autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Targu Neamt Mainz cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur!

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

AlexEuroTour va ofera servicii de transport persoane Targu Neamt Germania la preturi rezonabile

. Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Targu Neamt Germania si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Germania la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite..

Transport persoane Targu Neamt Mainz la adresa

Orasul Mainz apartine stat Rheinland-Pfalz.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240   0756833674

sau pe www.alexeurotour.ro