Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Targu Neamt Minden transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Targu Neamt Minden Germania  la adresa

Transport persoane Targu Neamt Minden

Transport persoane Targu Neamt Minden – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Program plecari – autocare si microbuze Targu Neamt – Germania

Targu Neamt Minden

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Targu Neamt Minden sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje..Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Minden Targu Neamt  transport persoane de la adresa

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Targu Neamt Minden cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur

,4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Targu Neamt Minden

Minden este un oraș cu 83.000 loc. situat în landul Renania de Nord-WestfaliaGermania. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Targu Neamt Germania si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Germania la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite

Program plecari – autocare si microbuze Targu Neamt Germania

 

Telefon Rezervari

0762280240/ 0756833674