Targu Neamt Trier transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Targu Neamt Trier Germania la adresa

AlexEurTour asigura transport persoane Targu Neamt Trier la preturi excelente, conditii de siguranta, calitate si desigur confort.In pretul biletului mai aveti inclus 40 kg bagaj si alte bonusuri. .Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.
Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie .

Transport persoane Targu Neamt Trier

Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane  Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ) :

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Targu Neamt Trier.

Program autocare si microbuze Targu Neamt – Trier

– plecari din Targu Neamt: zilnic

Transport persoane Trier Targu Neamt cu preluare de la domiciliu

AlexEurTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate maxima. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Trier Targu Neamt cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Trier persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Targu Neamt.Orasul Trier apartine stat Rheinland-Pfalz, judet Trier si districtul Trier.

Program autocare si microbuze Trier – Targu Neamt

– plecari din Trier Targu Neamt:zilnic

Bilet autocar/microbuz Targu Neamt Trier si Trier Targu Neamt

Pretul biletului Targu Neamt Trier sau Trier Targu Neamt este de 120 euro de persoana
Reduceri bilete autocar: se aplica reduceri pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar si pentru copii,intre 1-10 ani
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Targu Neamt Trier pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE

Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Targu Neamt Trier
: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Targu Neamt Trier si Trier Targu Neamt este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Targu Neamt Trier si Trier Targu Neamt.
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.

 

Telefon Rezervari

0762280240    0756833674 si pe http://www.alexeurotour.ro