Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Targu Neamt Wiesbaden transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Targu Neamt Wiesbaden  Germania la adresa si retur

Targu Neamt Wiesbaden transport persoane asigurat de AlexEuroTour la preturi rezonabile, conditii de siguranta, calitate si desigur confort.In pretul biletului mai aveti inclus 40 kg bagaj si alte bonusuri. .Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.
Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze

 transport persoane Targu Neamt Wiesbaden

 

Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Targu Neamt Wiesbaden

Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ) :

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Targu Neamt Wiesbaden.

Unul dintre cele mai verzi orașe din Germania, Wiesbaden este totodată și unul dintre cele mai frumoase. Nefiind distrus în război orașul păstrează splendoarea trecutului glorios, când străzile și în monumentele sale erau frecventate de puternicii zilei: țari, împărați, nobili, industriași bogați veneau aici pentru SPA și pentru distracție.

Program autocare si microbuze Targu Neamt Wiesbaden

Plecare luni, joi, sambata, la ora 13:00

vis a vis Billa Gara

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 14:40

Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririle intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 

Transport persoane Wiesbaden Targu Neamt cu preluare de la domiciliu

AlexEurTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate maxima. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Wiesbaden Targu Neamt cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Wiesbaden persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Targu Neamt.Orasul Wiesbaden apartine stat Hessen judet Darmstadt si districtul Wiesbaden

Program autocare si microbuze Wiesbaden –Targu Neamt

Plecare joi, duminica, marti, la ora 17:20

De la adresa

Sosire vineri, luni, miercuri, la ora 21:00

(vis a vis Billa Gara

Bilet autocar/microbuz Targu Neamt Wiesbaden si Wiesbaden Targu Neamt

Pretul biletului Targu Neamt Wiesbaden sau Wiesbaden Targu Neamt este de 120 euro de persoana
Reduceri bilete autocar: se aplica reduceri pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar si pentru copii,intre 1-10 ani
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Romania Wiesbaden pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE

 

Telefon  Rezervari

0762280240   0756833674 si pe http://www.alexeurotour.ro