Tecuci Mannheim transport persoane Germania

Tecuci Mannheim transport persoane si Mannheim Tecuci

Tecuci Mannheim transport persoane

Transport persoane Tecuci Mannheim – Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz  – Transportul se face in fiecare zi tur- retur la adresa!

Bilete de autocar – transport persoane Tecuci Mannheim

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Microbuz Tecuci Mannheim – transport la adresa – ZILNIC

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Tecuci Mannheim cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur!Mannheim  este un oraș în sud-vestul Germaniei (landul Baden-Württemberg)

De asemenea Germania este una dintre cele mai vizitate tari de pe continent si din punct de vedere al turismului.

De aceea, daca doriti sa calatoriti catre aceasta tara, indiferent de motiv,  va punem la dispozitie bilete de autocar  la cele mai avantajose preturi incepand cu 120e/pers pentru un transport Tecuci Germania. Tariful biletului poate creste tinand cont de bagajul transportat sau de destinatia finala

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Bilete autocar  la preturi acceptabile

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240 / 0756833674