Transport persoane Vaslui Deggendorf si retur

Transport persoane Vaslui Deggendorf  si retur rapid si la adresa

Transport persoane Vaslui Deggendorf – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor

comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Vaslui Deggendorf – Transportul se face in fiecare zi !

Curse rapide  Deggendorf  direct LA DESTINATIE!!!

Transport persoane Vaslui Deggendorf

Transport persoane Vaslui Deggendorf

Preturi promotionale!!! Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Vaslui Deggendorf sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra: 1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra, 2. Oferim transport persoane Vaslui Deggendorf cu plecare  in fiecare zi.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Vaslui Deggendorf

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Pentru orice relatii si rezervari privind transportul de persoane Vaslui Deggendorf va rugam sa ne contactati la oricare din nr de telefon:

0762280240  0756833674