Vaslui Germania transport persoane

 

Transport persoane Vaslui Germania  la adresa zilnic

0756-833-674

0762-280-240

AlexEuroTour asigura transport persoane Vaslui Germania cu autocarul si microbuzul .

 Vaslui este  situat în partea de est a țării. Este principala poartă de est a României.Este situat la 70 de km sud de municipiul Iași,

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

RESTRICȚII ȘI OBLIGAȚII LA INTRAREA PE TERITORIUL NAȚIONAL:

 să prezinte un test negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat în ultimele 48 de ore anterior sosirii. Sunt acceptate atât testele biologic-moleculare, cât și cele antigen

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

Dispecerat rezervari –

Pentru detalii și prețul călătoriei, va rugam sa apelați telefonic dispeceratul de rezervări pasageri. In prețul călătoriei, este inclus și bagajul de 50 kg. precum și o masa la un restaurant din Romania. Orele de îmbarcare-debarcare sunt aproximative, dat fiind faptul ca transportul se efectueaza pana la adresa solicitata.

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Transport Vaslui Germania si transport Germania Vaslui

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririre intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Bilet microbuz Vaslui Germania

Plecare luni, joi, sambata, la ora 09:00

De la Parcare Lidl

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 7:00!

La adresa-120 Euro / Dus

Republica Federală Germania , este un stat în Europa Centrală

Actele de care aveti nevoie sunt:

Carte de identitate/pasaport valabil;

Minor insotit de un parinte ➜ o declaratie a celuilalt parinte (o imputernicire);

Minor insotit de o alta persoana ➜ procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului;

    Mai multe detalii despre iesirea cetatenilor Romani minori din tara aflati de la ambasada tarii respective

.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Vaslui Germania

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

.Republica Federală Germania  acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală.

Bilete de autocar  Germania Vaslui

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Plecari spre Germania cu microbuz din Vaslui in fiecare zi .

.Vaslui Germania transport persoane la adresa zilnic

Curse zilnice Romania- Germania si Germania – Romania

Adorf-Aachen-Augsburg- Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn- Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz- Dresden –Duren-Dusseldorf Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-DuisburgEssen-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–FrankfurtFulda-Gottingen-Hof -Halle–Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe-KasselLeipzig–Leverkusen- Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim- MainzNurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau– Pegnitz-Plauen-Potsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden –Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau-Ulm

Curse microbuz Vaslui –Germania

De 15 ani rezervam cu succes bilete pentru romanii din Europa. Calatorii in conditii de confort. Fara surprize neplacute. Fara riscuri. Platesti la autocar. Poti anula Gratuit

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele 

0756-833-674

0762-280-240

  http://www.alexeurotour.ro

                                    Rezervari