Vaslui Mainz transport persoane Germania la adresa

Transport persoane Vaslui Mainz la adresa

  Cauti transport persoane Vaslui Mainz? Aici gasesti bilete autocar Vaslui Mainz si retur la preturi minime.Efectuam transport international de persoane Romania-Germania zilnic la adresa!

Apeleaza la o firma de transport de incredere! Suna la numerele afisate pentru a face rezervare bilete autocar Vaslui Germania. 0762280240 – 0756833674

Transportam persoane pe ruta Romania-Mainz cu plecare atat din orasele mai mari cat si provincie, direct la adresa dorita si cu conditii excelente de calatorie, in autocare moderne si microbuze

311779_curse-persoane-autocar-bolognatransport-persoane-italia_1

 

Transport persoane Vaslui Mainz : pentru a afla cu exactitate costul, sunati la unul din numerele afisate, deoarece pretul poate depinde de perioada si alte variabile.  Veti primi informatii si despre plecari spre Germania, traseul efectuat  sau orarii etc.

Transport persoaneGermania– Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Vaslui Mainz – in fiecare zi tur-retur la adresa!

0762280240 – 0756833674

www.alexeurotour.ro

Preturi promotionale!!! Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Mainz sunt d dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  Mainz cu plecare  in fiecare zi ,

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Vaslui Mainz 

Mainz este un oraș în Germania, reședința landului Renania-Palatinat, cu o populație de aprox. 200.000 de locuitori. Se află pe malul stâng al Rinului.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

Telefon Rezervari

0762280240  0756833674