Vaslui Munchen transport persoane la adresa

Transport persoane Vaslui Munchen la adresa si retur

Transport persoane Vaslui Munchen – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Vaslui Munchen –  in fiecare zi !

 Transport persoane Vaslui Munchen

Curse rapide Munchen direct LA DESTINATIE!!!

. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Vaslui Munchen sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Vaslui Munchen cu plecare  in fiecare zi.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Vaslui Munchen 

München este capitala landului (Bundesland-ului) Bavaria (Bayern) din Germania și al treilea oraș ca mărime din Germania, după Berlin și Hamburg

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Pentru orice relatii si rezervari privind transportul de persoane Vaslui Munchen va rugam sa ne contactati la oricare din nr de telefon:

0762280240  / 0756833674