Transport persoane Vaslui Oldenburg si retur

Transport persoane Vaslui Oldenburg si retur, rapid si la adres

Transport persoane Vaslui Oldenburg – Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Vaslui Oldenburg

Transport persoane Vaslui Oldenburg

Curse autocar / microbuz Vaslui Oldenburg – Transportul se face in fiecare zi tur-retur la adresa!

Curse rapide Vaslui Oldenburg direct LA DESTINATIE!!!


Oldenburg este un oraș în landul Saxonia Inferioară, Germania. A fost stăpânit de conții de Oldenburg cca. 1100 până în 1667, când a fost cedat Danemarcii. La sfârșitul sec. XVIII era condus de episcopul de Lubeck, care a fost investit ca duce de Oldenburg de împăratul Sfântului Imperiu Roman, Iosif II. În sec. XIX s-a aliat cu Rusia în Războiul austro-prusian din 1866. În 1871 s-a unit cu Imperiul German. Ultimul mare duce care a condus statul a abdicat în 1918

 

Preturi promotionale!!! . Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Vaslui Oldenburg sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

 

Transport persoane Vaslui Oldenburg

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Vaslui Oldenburg cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

Transport persoane Vaslui Oldenburg

Transport persoane Vaslui Oldenburg

 Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Vaslui Oldenburg 

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

 

 

  Transport persoane Vaslui Oldenburg – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Telefon Rezervari

0762280240 – 0756833674

si pe http://www.alexeurotour.ro