Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Vatra Dornei Germania transport persoane tur retur

Transport persoane Vatra Dornei Germania  la adresa

Transport persoane  Vatra Dornei Germania / Germania Vatra Dornei,cu autocarul si microbuzul asigurat de AlexEuroTour  la adresa in fiecare zi!.

Efectuam curse saptamanale pe destinatia Vatra Dornei Germania la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 40kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Germania de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!

Transport persoane Vatra Dornei Germania

Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Vatra Dornei Germania.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ) :

  • GARA
  • ora: 10.30

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Vatra Dornei Germania.

Transport persoane Germania Vatra Dornei cu preluare de la domiciliu

.Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririle intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Germania si Germania Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Germania si Germania Romania .
3. Siguranta si confort la transport persoane Romania Germania si Germania Romania.
6. Avem peste 5 ani exprienta in transportul de persoane si colete.
7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
8. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Rezerva bilet autocar  pe ruta Vatra Dornei Germania rapid si simplu, telefonic

 

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240